GUINOT

Una din marcile emblematice la nivel mondial in ingrijirea pielii si a corpului, produsele frantuzesti create la Institutul de Cercetare Guinot Paris sunt prezente de peste 40 ani in industria de lux a produselor cosmetice pentru ingrijirea tenului si a corpului.

Guinot propune o gama mare Produse de ingrijire pentru ten si corp. Creme de fata c...

Una din marcile emblematice la nivel mondial in ingrijirea pielii si a corpului, produsele frantuzesti create la Institutul de Cercetare Guinot Paris sunt prezente de peste 40 ani in industria de lux a produselor cosmetice pentru ingrijirea tenului si a corpului.

Guinot propune o gama mare Produse de ingrijire pentru ten si corp. Creme de fata cu efect de lifting, crema de fata hidratanta, lapte de corp, demachiante pentru ten sau ochi si multe alte produse profesionale pentru ingrijirea tenului si a corpului.

Mereu in avangarda cercetarii, fromulele dezvoltate de laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare Guinot reprezinta garantia calitatii. Produsele Guinot, testate si in spitale si prescrise de profesionisti si doctori in frumusete se aliniaza celor mai inalte standarde tehnologice.Pentru a asigura toleranta perfecta la nivelul pielii, toate produsele sunt formulate fara Parabeni si fara OMG.

Zilele in care alegeati o crema pentru ca va placea  culoarea ambalajului sunt de mult trecute. Astazi, toate femeile doresc ingredienti eficienti, formule avangardiste, rezultate reale. De aceea produsele Guinot  sunt concepute de catre savanti renumiti si sunt constant revizuite, pentru a se tine cont de ultimele descoperiri sii de cele mai noi si eficiente principii active.

Exista opt Surse de ingrijire,  o gamaă completa de produse care tintesc perfect hidratarea, hranirea, fermitatea, intinerirea, stralucirea, puritatea, calmarea sau bunastarea, avand rezultate spectaculoase.

Brandul Guinot, prezent in peste 10.000 saloane de infrumusetare, ofera produse de ingrijire a pielii ce contin 56 de ingredienti biologici fundamentali vietii celulare pentru a infrumuseta si intineri pielea.

Tratamentele de baza ale Guinot

Hydradermie – tratamentul star al Guinot. Recomandat in cura de 3 sedinte sau ca un tratament de intretinere lunar, Hydradermie este cel mai eficace tratament de curatare profunda pentru tenul tau.

Hydradermie lift – un tratament de lifting care tonifica musculatura facial in profunzime. Muschii isi recapata tonusul, activitatea celulara este imbunatatita si aspectul este unul de lifting nechirurgical. Hydradermie lift actioneaza ca o sedinta de body-building.

Bazat pe plante medicinale, tratamentul Aromatic imbina beneficiile uleiurilor esentiale cu metoda de masaj prin preso-digitatie.

Oboseala, stresul sau simpla trecere a timpului contribuie la pierderea luminozitatii tenului. Beaute neuve este un dublu peeling urmat de aplicarea unei masti cu vitamina C pura care regenereaza fibrele elastice si depigmenteaza petele pigmentare, lasand pielea luminoasa.

Tratamentul Liftosome recreaza tineretea si fermitatea chipului dvs, stergand urmele trecerii timpului, datorita ingredientilor activi principali: pro-collagen concentrate.

Mai multe

GUINOT Nu există produse în cadrul acestei categorii.